Lens, Uefa Avrupa Ligi’nde Haftanın Oyuncusu Seçildi

Lens, Uefa Avrupa Ligi’nde Haftanın Oyuncusu Seçildi

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Jeremain Lens, dün akşam oynanan Fenerbahçe-Feyenoord karşılaşmasında gösterdiği performanstan dolayı haftanın oyuncusu seçildi.Dün akşam UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda...

A+A-

Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Jeremain Lens, dün akşam oynanan Fenerbahçe-Feyenoord karşılaşmasında gösterdiği performanstan dolayı haftanın oyuncusu seçildi.

Dün akşam UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda karşılaşan Fenerbahçe ile Feyenoord maçında, gösterdiği performans ile göz dolduran Jeremain Lens, UEFA Avrupa Ligi’nde haftanın oyuncusu seçildi. Fenerbahçe’nin 1-0 üstünlüğü ile biten maçta, Kuyt’tan çaldığı topu, asisti yapan Ozan Tufan’la buluşturan Lens müthiş performans göstererek taraftardan alkış topladı. Maçın 78. dakikasında ise attığı 70 metre deparla Feyenoord ceza sahasına kadar giren tecrübeli futbolcu, meşin yuvarlağı gole çeviremese de gösterdiği azimle taraftarı adeta büyüledi.

Jeremain Lens, ligde oynanan son 2 maçta ise 4 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.