1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. HDP'nin Seçim Çalışmaları Devam Ediyor
Kuyumcu Hırsızları Tutuklandı

Kuyumcu Hırsızları Tutuklandı

Kağızman’da kuyumcuyu soyan hırsızlar 1,5 saat sonra polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

A+A-

Kağızman’da kuyumcuyu soyan hırsızlar 1,5 saat sonra polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Kuyumcu hırsızları çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kağızman’da bulunan bir kuyumcudan, iş yeri kapısının sert bir cisimle zorlanarak açılması suretiyle içerde bulunan 150.000 TL tutarında bilezik, 30 adet çeyrek altın, 5.000-6.000 TL nakit para çalan 4 kişi Doğubeyazıt’ta yakayı ele verdi. Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince yapılan çalışmalarda olayda kullanılan araç plakası hızla tespit edildi, çevre il ve ilçelerle olaydan hemen sonra kurulan koordinasyonda kuyumcu soyan şüpheli 4 kişi ve olayda kullandıkları tespit edilen araç Ağrı Doğubeyazıt ilçesinde kısa bir süre sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Yakalanan şüpheli 4 kişi Kars Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Şüphelilerden 1’nin sahte kimlik kullandığı ve “Hükümlü ve Tutuklunun” kaçması ve uyuşturucu ticareti suçundan 8 yıl hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı. Kuyumcudan çalınan altın ve paralar ise aracın kaput kısmı içerisinde ve şahısların üstünde yapılan aramada ele geçirilerek muhafaza altına alındı. Ele geçirilen altın ve para kuyumcuya teslim edildi.

Kars Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheli 4 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.