Kocaelide Trafik Kazası: 5 Yaralı

Kocaeli'de Trafik Kazası: 5 Yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

A+A-

- Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, İzmit'ten Gölcük istikametine gitmekte olan Muhammet Fatih Ö. idaresindeki 41 NT 221 plakalı otomobil, iddiaya göre yola kontrolsüz çıkan Alaattin Y. idaresindeki 41 RY 883 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada hafif ticari araç çarpmanın etkisiyle savrularak elektrik direğine çarparken, diğer araç ise yolun ortasındaki bariyerlere çarparak durabildi.

Kazada hafif ticari araçtaki Jale, Asiye, Sinem ve Hülya Y. ile diğer araç sürücüsünün yanındaki kişi yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, daha sonra ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazaya karışan araçlar otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.