Kevelciler Çarşısı’na Estetiksel Düzenleme

Kevelciler Çarşısı’na Estetiksel Düzenleme

Erzurum’un tarihi mekânlarından biri olan Kevelciler Çarşısı’na kentsel iyileştirme projesi uygulanacak.Deri ve diğer ürünlerin satıldığı Erzurum’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Kevelciler...

A+A-

Erzurum’un tarihi mekânlarından biri olan Kevelciler Çarşısı’na kentsel iyileştirme projesi uygulanacak.

Deri ve diğer ürünlerin satıldığı Erzurum’un en eski ticaret merkezlerinden biri olan Kevelciler Çarşısı’na estetiksel düzenleme yapılacak. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla harekete geçen Büyükşehir’in ekipleri Tahtacılar, Gülahmet ve Kevelciler de hummalı bir çalışma başlattı. Başkan Mehmet Sekmen, söz konusu yerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Sekmen, “Burada esnafla birlikte yaptığımız toplantıda esnafın bizden iyileştirme isteği vardı. Bu talebi anında değerlendirerek ilgili yerde estetik yenileme, ışıklandırma ve cephe sağlıklaştırması çalışması için ekiplerimize talimat verdim. Tahtacılar ve Gülahmet Caddesi’nde çalışmalar başladı. Büyükşehir’in mimar ve mühendisleri Kevelciler’de kentsel estetik ve iyileştirme çalışması yapacak” diye konuştu. Kevelciler esnaflarından Tarık Avcı, Fatih Azatlı ve Bahattin Günarslan da, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür ederek, “Erzurum’un gururu olan Başkanımız bölgemize de el atarak Kevelciler ve çevresinin çehresini değiştirecek. Başkanımız bize verdiği sözü tuttu. Allah kendisinden razı olsun. Onunla gurur duyuyoruz” dediler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.