1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Kemal Sunal, Ölümünün 14. Yıldönümünde Anıldı
Kemal Sunal, Ölümünün 14. Yıldönümünde Anıldı

Kemal Sunal, Ölümünün 14. Yıldönümünde Anıldı

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal, vefatının 14. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

A+A-

- Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal, vefatının 14. yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Kemal Sunal, ailesi ve sevenleri tarafından ölüm yıldönümünde mezarının başında anıldı. Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki anma törenine, Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, kızı Ezo Sunal, sanatçının annesi Saime Sunal ve yakınları katıldı. Anma merasimine sanatçının eşi Gül Sunal’ın, Eskişehir’de Kemal Sunal Sergisi’nin açılışı nedeniyle katılmadığı öğrenildi.

Kuran-ı Kerim ve duaların okunmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Sunal, “Bizim tesellimiz onu her zaman yanımızda gibi düşünmek. Şunu fark ettim; 3 senedir Türkiye’nin her yerinden çeşitli misafirlerimiz oluyor. Programımızda konuşuyoruz. Denilen her kelimeye, her cümleye bir cevabım oluyor ama en çok tıkandığım gün bugün oluyor” dedi.

Babası Kemal Sunal’ın her geçen yıl daha çok özlendiğine dikkat çeken Ali Sunal, annesi Gül Sunal’ın Eskişehir’de babası için planlanan sergi açılışına katıldığını, bu nedenle mezarlıktaki anma törenine katılamadığını ifade etti. Ali Sunal, “Annem Eskişehir’de. Eskişehirliler ile babamın sergisini buluşturdu. Ben de buradan duadan sonra Eskişehir’e gideceğim o sergiye bakmaya. Umarım Eskişehirliler beğenir, Türkiye’nin her bölgesine Kemal Sunal’ın sergisini ulaştırırız” şeklinde konuştu.

Anma töreni, ünlü sanatçının mezarı başında okunan dualarla sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.