1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Vali Öksüz’ün Kurum Ziyaretleri
Kaymakam Gürbüz Sarıkamış’a Veda Etti

Kaymakam Gürbüz Sarıkamış’a Veda Etti

Son Kaymakamlar kararnamesiyle Çankırı’nın Ilgaz İlçesi Kaymakamlığına atanan Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz için veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Son Kaymakamlar kararnamesiyle Çankırı’nın Ilgaz İlçesi Kaymakamlığına atanan Sarıkamış Kaymakamı Muhammed Gürbüz için veda yemeği düzenlendi.

Sarıkamış Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde düzenlenen yemeğe, Kaymakam Muhammed Gürbüz, kurum amirleri, muhtarlar, STK temsilcileri katıldı.

Gürbüz, Sarıkamış’ta çalıştığı süre içinde devletin imkanlarını en verimli ve en iyi şekilde kullanarak, kimi zaman bütün sınırları zorlayarak Sarıkamış’ı layık olduğu yere çıkarmak adına elinden geleni yapmaya çalıştığını belirtti.

Muhammed Gürbüz, Şühedanın yattığı topraklara hizmet etmenin onur verici olduğunu söyledi.

Gürbüz, “Bugün burada helalleşme zamanı ama esasen ben bunu ayrılık olarak kabul etmiyorum. Sarıkamışlı olmak burada yaşamak yada burada doğmakla olduğunu düşünmüyorum. Bende bir kardeşiniz olarak, bir Sarıkamışlı olarak bundan sonrada Sarıkamış için elimden geleni yapacağım. Hepinize davete katıldığınız için teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin” dedi.

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Doğanay’da yaklaşık iki yıldır, Kaymakam Gürbüz ile birlikte bütün personel canla başla Sarıkamış’ın menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını belirterek, Gürbüz’e bundan sonraki görev yerinde başarılar diledi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Osman Zekeriya Gül’de Kaymakam Muhammed Gürbüz’e hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Esnaflardan Mehmet Cengiz ise, Kaymakam Gürbüz’ün cesur ve çalışkanlığıyla Sarıkamış’ın çehresini iki yıl içinde değiştirdiğini ifade ederek bundan sonraki yaşamında başarılar dileklerinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Muhammed Gürbüz, davetlilerin elini tek tek sıkarak helalleşti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.