1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Artvin’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaymakam Genç’den Veda Mesajı

Kaymakam Genç’den Veda Mesajı

Palandöken Kaymakam Vekili Hamit Genç, veda mesajı yayınladı.

A+A-

- Palandöken Kaymakam Vekili Hamit Genç, veda mesajı yayınladı.

Kaymakam Vekilliği görevinden ayrılması dolayısıyla bir veda mesajı yayınlayan Kaymakam Vekili Genç, “Görev yaptığım yaklaşık bir yıllık süre boyunca; Palandöken İlçesinde vatandaş odaklı hizmet anlayışının gelişerek devam etmesi, tüm birimlerin koordinasyon içerisinde çalışması, devlet imkânlarından tüm vatandaşlarımızın eşit şekilde faydalanması, kamu hizmetlerinin devamlılığı bizler için öncelikli konular oldu. Eğitim, sağlık, asayiş, sosyal yardımlar ve diğer hizmet alanlarında çalışmalarımızı, toplumsal kalkınma ve refah düzeyinin artırılması amacı ile yürüttük. Yapılan çalışmaların, Palandöken İlçesinin daha modern ve yaşanabilirlik düzeyi daha yüksek bir yerleşim yeri olmasına katı sağladığını müşahede etmekten dolayı mutluluk duymaktayım. İlçemizin gelişiminin artarak devam etmesi, en büyük temennimdir.

Bu vesile ile öncelikle Sayın Valimize, birlikte mesai yaptığımız ve ilçemizdeki kamu kurumlarının yöneticiliğini üstlenen birim müdürlerimize, özveri ve sorumluluk bilinci ile görevlerini sürdüren çalışma arkadaşlarıma, Muhtarlarımıza ve Kıymetli Palandökenli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.