KAÜ Kimya Bölümü’nün Başarısı

KAÜ Kimya Bölümü’nün Başarısı

KAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü, Biyokimya Anabilim Dalı doktora öğrencisi Canan Gülmez'in hazırladığı proje, 6. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı’ da finale kaldı.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü, Biyokimya Anabilim Dalı doktora öğrencisi Canan Gülmez, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) koordinatörlüğünde, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) ortaklığında, 6. Kimya Ar-Ge Proje Pazarı’ na yapılan 202 proje başvurusu arasından sunmuş oldukları projeleri ile finale kaldı.

Canan Gülmez, İstanbul Dış Ticaret Kompleksi’nde 26 Kasım 2016 tarihinde düzenlenen etkinlikte “Kozmetik, Sabun ve Temizlik Ürünleri Kategorisinden” “Deterjan Endüstrisine Yönelik Rekombinant Proteaz Üretimi” başlıklı projeleri ile ikincilik ödülü kazanarak 10.000 TL para ödülüne layık görülmüştü.

Öte yandan Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü, Biyokimya Anabilim Dalı doktora öğrencisi Canan Gülmez’in finale kalması Kars’ta da sevinçle karşılandı.

KAÜ Kimya Bölümü’nün Başarısı

KAÜ Kimya Bölümü’nün Başarısı

KAÜ Kimya Bölümü’nün Başarısı

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.