1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Kar Yağışı Devam Ediyor
Kaü Araştırma Hastanesi Üzerinde Algı Operasyonu

Kaü Araştırma Hastanesi Üzerinde Algı Operasyonu

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, son günlerde Kars Kamuoyunda ‘Acil Servis Kapatıldı, hastane kapanacak ve doktor yok gibi’ sorunlarla gündeme getirilen Kafkas Üniversitesi Araştır...

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, son günlerde Kars Kamuoyunda ‘Acil Servis Kapatıldı, hastane kapanacak ve doktor yok gibi’ sorunlarla gündeme getirilen Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi ile ilgili algı operasyonu yapıldığını belirtti.

Milletvekili Selahattin Beyribey, Kafkas Üniversitesi’nin Karslıların göz bebeği olduğunu, hastane ile ilgili olarak son günlerde gündeme getirilen olumsuzlukların bir algı operasyonu başlatıldığını, bu olumsuz algı operasyonları ve dedikodularla, hastanenin yalnızlaştırılmaya ve hastaların sağlık hizmeti almalarının önüne geçildiğine dikkat çekti.

“KARSLILAR ÜNİVERSİTESİNE VE HASTANESİNE SAHİP ÇIKMALI”

Hastanede sorun varsa bu sorunları Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’ın da desteği ile çözüleceğini ifade eden AK Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey, “Son zamanlarda Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi ile ilgili olarak algı operasyonları yapılıyor. Bu sorunlarla ilgileniyoruz. Sorun ve sıkıntı var ise zaten düzeltilecek. Ama bilesiniz ki çıkartılan dedikodularla üniversite hastanemizi yalnızlaştırmak istiyorlar. Hastalarımız sağlık hizmeti almasın ve geliri düşsün, daha sonrada doktor da şehri terk etsin istiyorlar. Haksız yere yapılan dedikodularla bir yere varılmaz. Hastanede bir süre sıra bekledim diye hastanemiz kötülenemez. Gerekirse beklenir. Üniversite bizim göz bebeğimizdir ve sahip çıkmamız lazım. Birileri algı operasyonları yaparak Kars’ta kötü şeyler varmış pozisyonları yaratmanın peşindedirler. Bunlara vesile olmayın” dedi.

“AMACIMIZ KARS’I SAĞLIK MERKEZİ HAİNE GETİRMEK”

Amaçlarının Kars’ı çevre iller ve komşu ülkelerin sağlık merkezi yapmak olduğunun altını çizen Beyribey, “Hastanemizle entegre olacak şekilde Onkoloji Hastanesi de yapmak için Milyonlarca lira harcıyoruz. Onkoloji Hastanemiz ile birlikte Harakani Devlet Hastanesi ve Üniversite Hastanesi ile Kars çevre illerin, hatta komşu ülkelerin de sağlık merkezi olsun diye uğraşıyorken birleri hastanelerimizi yok etmek için uğraşıyor. Kars halkından istirhamımız birilerinin laflarına inanmayın ve hastanelerimize güvenin ve normal akışı içerisinde Kafkas Üniversitesi Hastanemizin sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla faydalanın. Bugün Sayın bakanımızla birlikte hastanemizde incelemelerde bulunduk. Rektör Yardımcımız Mehmet Çitil ile hastanemizde incelemelerde bulunduk. Acil servisi gezdik, hastalarımızı ziyaret ettik. Tabi ki her yerde bazı sıkıtılar ve sorunlar olur. Aile içerisinde bile bazı sorunlar olur. Ama sorunlar konuşarak çözülür. Üniversite Hastanesinin kendi bünyesinde bazı sorunlar olabilir ve onlarda hükümetin ve izlerin desteği ile aşılır. Bu algı operasyonlarını üretenler AK Parti’yi, hükümeti ve Üniversitemizi yıpratmak istiyorlar. Kars halkından istirhamımız tabi ki bazı sorunlar olabilir. Bu sorunları bizlerle paylaşın ve hastanenize sahip çıkın. Rektör Beyimiz dahil, doktorlarımız ve çalışanlarımızla da bir araya geldik ve sorunları çözmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Hastanemiz ile ilişkilerinizi kesmeyin. Birileri istiyor ki üniversite işlevsizleşsin. Doktorlar döner sermayeden pay alamasınlar, doktorlar Kars’tan gitsin. Buna fırsat vermeyin. Onların tam tersine davranın” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum