1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars'tan Nahçivan'a Demiryolu Hattı
Kars,Travel Turkey Turizm Fuarı’nda

Kars,Travel Turkey Turizm Fuarı’nda

Dünya ve ülke turizminin İzmir’deki buluşması 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Fuar İzmir’de başladı.

A+A-

Bu yıl 10’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Kars yerini aldı. Standı ziyaret eden misafirlere özellikle UNESCO Dünya Miras Listesine giren Ani Ören Yeri anlatıldı.

Dünya ve ülke turizminin İzmir’deki buluşması 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Fuar İzmir’de başladı. Kars’ın da aralarında olduğu 60 il ve 36 ülkeden toplam bin 79 katılımcının katıldığı fuar, üç gün boyunca açık kalacak.

10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’na katılan Kars Kültür ve Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay, yaptıüı açıklamada, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı ile birlikte fuara katıldıkları 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde güç birliği yaptıklarını belirtti.

Doğanay, “Bugün Kültür ve Turizm Bakanımız Nabi Avcı’nın katılımlarıyla 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi başladı. İlk gün olmasına rağmen standımız büyük ilgi gördü. Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı illerimiz ile güç birliği ve destinasyonlarının ortak tanıtımı sağlandı. Uşak Valisi Ahmet Okur ve Muğla Valisi Amir Çiçek standımızı ziyaret ederek birlikteliğimizi tebrik ettiler. Ayrıca standımıza çok sayıda yerel ve ulusal basın temsilcileri geldi. Onlara da özellikle UNESCO Dünya Mirasına giren Ani Ören Yeri ve ilimiz hakkında bilgi verdik” dedi.

Kars,Travel Turkey Turizm Fuarı’nda

Kars,Travel Turkey Turizm Fuarı’nda

Kars,Travel Turkey Turizm Fuarı’nda

Haberin uzantısı...

Başkan Karaçanta, Tanıtımda

Fuara katılan Kars Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, Karsı Travel Turkey İzmir Turizm Fuar’ında anlattı.

36 ülke ile 60 ilin katıldığı fuarda Kars standında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars’ı her yönüyle tanıtmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.