1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars | 'Esnaf Odaları'nda Seçim Heyecanı
Kars’tan 7 Temsilci Büyük Kongreye Gidiyor

Kars’tan 7 Temsilci Büyük Kongreye Gidiyor

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti’nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin demokrasi havasında geçmesi için 22 Mayıs’ta Ankara Arena Spor Salonu’nda olacaklarını belirtti.

A+A-

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti’nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi’nin demokrasi havasında geçmesi için 22 Mayıs’ta Ankara Arena Spor Salonu’nda olacaklarını belirtti.

AK Parti Kars İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda partililerle ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkanı Adem Çalkın, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti’nin daha ileriye gitmesi, ilkelerinin pekişmesi ve çeşitli politikaların güncellenmesi için son derece önemli çalışmalara imza attığını kaydetti.

Yarın karayollarıyla 50 kişilik bir kafile halinde Ankara’ya hareket edeceklerini ifade eden Çalkın, bu kafilede 5 kongre delegesi olacağını ve AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey’de doğal delege olarak katılmasıyla Kars’tan toplamda 7 delegenin olağanüstü kongrede hazır bulunacağını söyledi.

Çalkın, “Partimiz 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda 2. Olağanüstü büyük kongresini yapacaktır. Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu AK Parti’nin Genel Başkanlığını yürüttüğü bu süreç içerisinde AK Parti’nin daha ileriye gitmesi, AK Parti’nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli ve kıymetli çalışmalara imza atmışlardır. Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde Sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiş, önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da kongrede seçilecek olan yeni Genel Başkanımız Başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir” dedi.

Çalkın , “AK Parti’nin Genel Başkanlığı ve Türkiye’nin Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatlarıyla birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için bizler de Ankara’da, Arena’da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz, seçilecek olan yeni Genel Başkanımızla birlikte bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.