1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SUSUZ

  4. Susuzlu Öğrenciler Kuşadası’nda
Kars’taki Ayı Saldırısı

Kars’taki Ayı Saldırısı

Kars’ın Selim ilçesinde ayı saldırısında kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden 2 kişinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Erzurum’a gönderildi.

A+A-

Kars’ın Selim ilçesinde ayı saldırısında kayalıklardan düşerek hayatını kaybeden 2 kişinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Erzurum’a gönderildi.

Selim ilçesine bağlı Eskigeçit Köyü Düzkaya Mevkii’nde yaylada gezen 3 kadın 1 çocuk, ayı saldırısına uğramış ve 2 kişi kayalıklardan düşmüştü. Kayalıklardan düşen Devran E. ile Selma G.’nin cansız bedenlerine ulaşılmıştı. Selim Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan Devran E. ile Selma G.’nin cesetleri kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bayram tatilleri zehir oldu

Hayatını kaybeden Selma G.’nin İstanbul’dan, Devran E.’nin ise annesi Sevgi E. ile İzmir’den bayram tatilini geçirmek üzere Kars’a geldikleri ortaya çıktı. Olay günü çocuklarıyla birlikte gezi yapan aile bir anda ayı ile karşılaşınca Selma G. ile Devran E. kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti. Olayda kayalıklarda mahsur kalan Sevgi E. ile Cansu E. de AFAD ve UMKE ekiplerince kurtarıldı. Yaralılar Kars Harakani Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

"Cenazeler İstanbul ve İzmir’de toprağa verilecek"

Öte yandan ayı saldırısında hayatını kaybeden Selma G. ile Devran E.’nin cesetlerinin Erzurum Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından İstanbul ve İzmir’de toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.