1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars İl Genel Meclisi'nde Seçim.. DEM Partili Aday Kazandı
Kars'ta Yıldızlar Kaybolmasın 3 Projesi

Kars'ta Yıldızlar Kaybolmasın 3 Projesi

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yıldızlar Kaybolmasın 3 Projesi" kapsamında piknik düzenlendi.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen "Yıldızlar Kaybolmasın 3 Projesi" kapsamında piknik düzenlendi.

Çevik Kuvvet Müdürlüğü yerleşkesindeki etkinliğe, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, emniyet personeli ve projede yer alan çocuklar katıldı. 

emniyet-yildiz-(1).jpgemniyet-yildiz-(2).jpgemniyet-yildiz-(5).jpgemniyet-yildiz-(7).jpg

Etkinliğe katılan çocuklar, müzik eşliğinde halayla çekerek, basketbol ve masa tenisi oynadı. Daha sonra çocuklara döner ikramında bulunuldu.

Programda konuşan Çakmak, proje kapsamında hafta sonları 12 branşta 500 gence eğitim verildiğini belirterek, bu konuda fedakarlık gösterenlere teşekkür etti.

Çakmak, zamanında gençler gibi çalışarak bu mevkilere geldiklerini ifade ederek, "Benim babam işçi emeklisi, annem de ev hanımı. Sizler müdür, doktor, uçak mühendisi, pilot, hemşire ve öğretmen olmak istiyorsunuz. Bunun için yapacağınız tek tek şey çalışmak" dedi.

emniyet-yildiz-(8).jpg

Öğrencilerin çalıştıklarını gösterdiğini, çalışmayanların ne ailesine ne de kendisine faydası olmayacağına vurgu yapan Çakmak, "Anne ve babanız da sizden çalışmanızı istiyor. Buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.