1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Bekçi Aydın'ı Öldürenlere 22 yıl HAPİS
Kars’ta Uyuşturucudan İki Kişi Tutuklandı

Kars’ta Uyuşturucudan İki Kişi Tutuklandı

Kars Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) Müdürlüğü’nce uyuşturucu madde kaçakçılığıyla mücadele amaçlı yürütülen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

A+A-

- Kars Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube (KOM) Müdürlüğü’nce uyuşturucu madde kaçakçılığıyla mücadele amaçlı yürütülen operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

KOM ekiplerinin, düzenlediği operasyonda şüpheli Ö.Y.’nin üzerinde yapılan aramada, 7.9 gram esrar çıktı. Bunun üzerine konuyu derinleştiren KOM ekipleri, Ö.Y.’nin esrar maddesini aldığı tespit edilen İ.B.ve S.M.’ye ulaştı. İ.B. ve S.M.’nin evlerinde yapılan aramada, 65 gram esrar ile 93 gram kenevir tohumu ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Şüphelilerin yapılan sorugulamasından yola çıkan KOM ekipleri, uyuşturucu maddeye aracılık eden E.S.’yi de gözaltına aldı.

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli 4 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından

Kars Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Şüphelilerden Ö.Y. ve E.S. savcılık sorgusuna müteakip serbest bırakılırken, İ.B. ve S.M. adli makamlarca tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Konuyla İlgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “İlimizde uyuşturucu ticareti ve tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak kararlılıkla devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.