1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. DEM Parti'nin 'Kars ve Digor' Eşbaşkan Adayları Açıklandı
Kars’ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars’ta Uyuşturucu Operasyonu

Kars’ta polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Polis Kars, Sarıkamış ve Iğdır’da düzenlendiği operasyonda uyuşturucu tacirlerine darbe vurdu.

A+A-

Kars’ta polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Polis Kars, Sarıkamış ve Iğdır’da düzenlendiği operasyonda uyuşturucu tacirlerine darbe vurdu.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Kars merkez, Sarıkamış ve Iğdır’da uyuşturucu madde ticareti yapmak amacıyla çevre illerden temin edildiği değerlendirilen uyuşturucu maddeleri, içici olarak tabir edilen şahıslara satmak sureti ile “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda Kars merkezde şüpheli 2’si Iğdır’da olmak üzere 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından Adliye’ye sevk edildi. Adliye’ye sevk edilen 3 kişiden 2’si tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Polisin eşzamanlı düzenlediği operasyonda Iğdır’da gözaltına aldığı 2 kişinin “Uyuşturucu Madde Ticareti” ve fuhuştan tutuklandığı ortaya çıktı. Operasyon kapsamında şüphelilerin ikamet ve üzerlerinde yapılan aramalarda 15 adet 9 mm fişek, 3 gram esrar, 130 adet kaçak sigara ele geçirildi.

Öte yandan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapan şahısların deşifre edilmesine yönelik barlar civarında yapılan çalışmalarda şüpheli 2 kişiden 9 gram satışa hazır vaziyette metanfetamin uyuşturucu maddesi, uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen 77 adet şeffaf kilitli poşet ve 1 adet çay kaşığı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, bu tüfeğin namlusuna sürülü vaziyette 12 kalibrelik 1 adet dolu av tüfeği mermisi olmak üzere toplamda 10 adet dolu av tüfeği mermisi, MKE marka 7.65 mm çapında 3 adet tabanca mermisi ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Her türlü uyuşturucu madde ticareti son bulana kadar çalışmalarımız azim ve kararlılıkla, yılmadan devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.