1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Çalkın ve Alp, Meclis Komisyonlarına Seçildi
Kars’ta Stadyumun Yapımına Başlandı

Kars’ta Stadyumun Yapımına Başlandı

Kars Atatürk Stadı’nın yapımına başlandı. Uzun yıllar Karslılara hizmet veren stadyumun yerine spor kompleksi yapılıyor.

A+A-

Kars Atatürk Stadı’nın yapımına başlandı. Uzun yıllar Karslılara hizmet veren stadyumun yerine spor kompleksi yapılıyor.

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gürsel Polat yapımı devam eden stadyumda incelemelerde bulundu.

Polat, 2 bin seyirci kapasiteli çok amaçlı spor kompleksinin yapımının 2016 yılında tamamlanacağını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Gürsel Polat, “Bu yıl yer teslimi yapıldı. 2016 yılının 11. Ayında işin geçici kabulünü alacağız. Burası sentetik yüzeyli atletizm pisti oluyor. Pistleri tartan olacak. 2 bin seyirci kapasiteli, ortası yine çim olacak. Boş alanlarda açık spor tesisleri, voleybol, basketbol, tenis kortu gibi tesisler olacak. İnsanlarımız gelip burada rahat sporu yapabilecek” dedi.

Ayrıca Kars’a 10 bin seyirci kapasiteli stadyum yapılacağının müjdesini de veren Polat, önümüzdeki günlerde şehir dışında yapılması planlanan stadyumun yapımın netlik kazanacağını belirtti.

Kars merkezde bulunan Atatürk Stadı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan depremsellik çalışması sonucunda yıktırılması ve çok amaçlı spor kompleksleri ile birlikte yeniden inşa edilmesine karar verilmişti. Stadın yapımının 2016 yılına tamamlanması düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.