1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Çocukların İğne Korkusu
Kars’ta Silahlı Kavga: 6 Yaralı

Kars’ta Silahlı Kavga: 6 Yaralı

Kars-Ardahan Karayolu üzerinde bulunan bir eğlence merkezinde gece çıkan silahlı kavgada 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, olaya karışan 16 şüpheli gözaltına alındı.

A+A-

Kars-Ardahan Karayolu üzerinde bulunan bir eğlence merkezinde gece çıkan silahlı kavgada 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, olaya karışan 16 şüpheli gözaltına alındı. Yaralılardan birinin ağır olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Kars-Ardahan karayolundaki bir eğlence merkezinin önünde aralarında eskiye dayalı husumet bulunan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle başlayan kavgada silahlar çekildi. Birbirlerine silahlarla ateş etmeye başlayan taraflardan 6 kişi yaralandı.

Bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, silahlı kavgada yaralanan 6 kişi olay yerine gelen ambulanslarla Harakani Devlet Hastanesi ve Kafkas Üniversitesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralılardan birisinin durumun ağır olduğu öğrenildi.

Öte yandan Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri silahlı kavgaya karıştıklarını tespit 16 şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgisi olan şüpheli 4 kişinin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.