1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış’ta Yılsonu Sergisi
Kars'ta Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kars'ta Silahlı Kavga: 1 Ölü, 4 Yaralı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

A+A-

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Alisofu köyünde daha önce aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında silahlı kavga çıktı.

Kavga sırasında silahla göğsünden vurulan Emin T. (62), olay yerinde hayatını kaybetti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Bahattin, Emrah ve İsmail T. ile Turan Ö. ise Kars Harakani Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberin devamı..

9 KİŞİ TUTKLANDI

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, bir kişinin ölümü, 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı.

İlçeye bağlı Alisofu köyünde, 9 Şubat'ta iki grup arasında bir husumet sebebiyle çıkan silahlı kavgada, silahla vurulan Emin Taş'ın (62) öldürülmesi, Bahattin, Emrah ve İsmail Taş ile Turan Örnek'in yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 9 kişinin işlemleri tamamlandı.

Adliyeye çıkartılan zanlıların tamamı, savcılık sorguları sonrası sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Alisofu köyündeki söz konusu kavgada, tabanca ile göğsünden vurulan Emin Taş olay yerinde ölmüş, vücudunun çeşitli yerlerinden vurulan Bahattin, Emrah ve İsmail Taş ile Turan Örnek, Kars Harakani Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.