1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars | Gazeteci Selda Manduz Beraatini İstedi
Kars'ta Şifreli 1 Dolarlık Banknotlar

Kars'ta Şifreli 1 Dolarlık Banknotlar

Kars'ta gözaltına alınan 7 asker ile "yurt ablası" olarak görev yaptığı belirtilen zanlının üzerinde, farklı serilerde 1 dolarlık banknot ele geçirildi.

A+A-

Kars'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 asker ile örgüt yapılanmasında "yurt ablası" olarak görev yaptığı belirtilen zanlının üzerinde, kişilerin örgüt hiyerarşideki konumlarını şifreli olarak ortaya koyduğu değerlendirilen farklı serilerde 1 dolarlık banknot ele geçirildi.
1 DOLARLIK BANKNOTLAR

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekiplerince, yapılan çalışmalarda bazı askerlerin üzerinde farklı serilerde 1 dolar bulundu.

14. Mekanize Piyade Tugay Komutanılığında görevli uzman çavuş Fatih D'nin üzerinde "B" serili, Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanlığında yapılan çalışmalarda ise uzman çavuş Serkan B. ile uzman onbaşı Ercan Y.'nin üzerinden "F" serili, sözleşmeli erler Mustafa Ö. ile İhsan I. de "B" serili, uzman çavuş Batuhan K'de "L" serili, er Mahmut A'da da "E" seri numaralı 1 dolarlık banknot ele geçirildi.
Kars'ta dün yapılan operasyonla gözaltına alınan 16 kişi arasında yer alan ve örgütte "yurt ablası" olarak görev yaptığı belirtilen Ceylan Kaya'nın cüzdanında da "B" seri numaralı 1 dolar bulundu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.