1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. MHP’nin Sarıkamış Belediye Başkan Adayı
Kars'ta Nöbet Devam Ediyor

Kars'ta Nöbet Devam Ediyor

Kars'ta toplanan yüzlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla darbe karşıtı tepkilerini dile getirdi.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan yüzlerce vatandaş, ellerindeki Türk bayraklarıyla sokaklarda tepkilerini dile getirerek, FETÖ aleyhine sloganlar attı.
AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve Kars belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, burada birer konuşma yaptılar.

Milletvekili Selahattin Beyribey, yaptığı konuşmada Karslıların güzel bir örnek gösterdiklerini ve 15 Temmuz'dan bu yana meydanları boş bırakmadıklarını söyledi.

Beyribey, "Dış güçler el ele verdiler PKK belasını başımıza sardılar, yetmedi dediler ki sadece PKK ile bu ülkeyi yok edemeyiz, daha önce de Ermenilerle ilgili bizi vurmaya çalıştılar onunla da başarılı olamadılar dediler ki biz bu ülkeyi ancak Müslüman kökünden, secdeye gelmiş bunlar melek gibi insanlar dediler ama sonunda gördük ki bunların bir kısmı İblis çıktılar." dedi.
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğin dile getirerek, 15 Temmuz'dan itibaren meydanların hiç boşalmadığını dile getirdi.
Karaçanta, "Bu işin AK Parti'si MHP'si CHP'si yok bu milli bir meseledir, Türkiye'nin meselesidir. Eğer Türkiye Cumhuriyeti yoksa AK Parti de yok, MHP de yok, CHP de yok. Bu vatana bu millete, bu bayrağa bizler sahip olmadığımız süre içerisinde, yarın farklı sıkıntılarla karşılaşırız. Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Genel BaşkanımızDevlet Bahçeli de açıklama yaptı. Baştan sona destekledik ve destekleyeceğiz. Mesele eğer ülke meselesiyle gerisi teferruattır." diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.