1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Arpaçay'da Öğretmenlerden Bayraklı Yürüyüş
Kars'ta Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kars'ta Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kars’ta polisin yaptığı çalışmada bin 970 paket kaçak sigara ele geçirildi.

A+A-

Kars’ta polisin yaptığı çalışmada bin 970 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce yürütülen kaçakçılıkla mücadele amaçlı faaliyetler kapsamında; 18.07.2014 günü kaçak sigara sattığı belirlenen İ.T  ve M.M.T isimli şahısların işyerinde, evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda bin 970 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheliler gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar hakkında tahkikat başlatıldı. Polis ele geçirdiği bin 970 paket kaçak sigaraya el koydu.

kacakcilik-sigara.jpg

Konuyla ilgili Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden sigara kaçakçılığıyla mücadelemizin kararlılıkla devam edeceği, vatandaşların yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirilecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.