1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Aşık Şeref Taşlıova’nın Sazı Yine Kırıldı
Kars'ta Kaçak Motorin Operasyonu

Kars'ta Kaçak Motorin Operasyonu

Kars’ta polisin yaptığı çalışmada 2 bin 275 litre kaçak motorin ele geçirildi.

A+A-

Kars’ta polisin yaptığı çalışmada 2 bin 275 litre kaçak motorin ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nce yürütülen kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında, 17.07.2014 tarihinde akaryakıt kaçakçılarına yönelik yapılan çalışmalarda; Kaçak akaryakıt sattığı bilgisine ulaşılan bir petrol istasyonuna yapılan operasyonda bir yolcu otobüsüne kaçak akaryakıt satışı yapılırken suçüstü müdahale edilerek, yolcu otobüsünde ve işyerinde yapılan aramada 2 bin 275 litre kaçak motorin ele geçildi.

Konuyla ilgili Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada; “Olayın şüphelileri Y.E, İ.E, N.K, R.E ve A.Ş hakkında idari yönden 5015 Sayılı Petrol Piyasası Kanununa Muhalefet suçundan, adli yönden ise 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunundan işlem yapılmıştır. Olayın şüphelileri hakkındaki adli tahkikata Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çok yönlü olarak devam edilmektedir. İl Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelindeki her türlü kaçakçılık faaliyeti ile mücadelemizin aralıksız olarak kararlılıkla sürdürüleceği, kamuoyuna saygıyla duyurulur.”denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.