1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Kaçak İçki Operasyonu
Kars’ta Kaçak İçki Operasyonu

Kars’ta Kaçak İçki Operasyonu

Kars’ta 138 şişe kaçak içki ele geçirildi.

A+A-

Kars’ta 138 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince, takibe alınan bir otomobil çevre güvenliği alındıktan sonra Davut Aksu Caddesi üzerinde durduruldu.

KOM ekiplerince durdurulan otomobilde yapılan aramada 138 adet ‘Bandrolsüz Gümrük Kaçağı İçki’ ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüpheli 2 kişi ise gözaltına alındı.

Polis ele geçirilen kaçak içkileri muhafaza altına alırken, şüpheliler hakkında 5607 S.K.M. suçundan yasal işlem yapıldı. Emniyete işlemleri tamamlan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Öte yandan konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden her türlü kaçakçılıkla mücadelemizin kararlılıkla devam edeceği ve vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirildiği bilinmelidir” denildi.

Kars’ta Kaçak İçki Operasyonu

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler