1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Cinayet Zanlıları Tutuklandı
Kars’ta Hırsızlık Olayları

Kars’ta Hırsızlık Olayları

Kars’ta devlet hastanesi içinde hırsızlık yapan bir kişi yakalanarak göz altına alındı.

A+A-

Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde bazı şahısların çantalarından paralarını çalan hırsızlık zanlısı, polis tarafından yakalandı.

Olay, önceki gün Harakani Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Dahiliye Polikliniği'nde bir şahsın çantasından 65 lira çalınması üzerine harekete geçen polisin yaptığı çalışmalar neticesinde şüpheli bir kişi yakalandı. Yakalanan zanlının üzerinden çıkan çalıntı para sahibine teslim edildi.

Polis,daha öncede hastanenin farklı servis çalışanlarının çantasından 440 lira ile 70 ABD Doları ve 40 Euro paranın çalınması olayı ile ilgili yapılan araştırmalarda, olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın aynı şahıs olduğunu tespit etti.

Zanlının Asayiş Şube Müdürlüğü'nde vermiş olduğu ifadesinde; suçunu kabul ederek “hırsızlık olayını kendisinin gerçekleştirdiğini” beyan ettiği ve işlemlerinin ardından Adliye ye sevk edildiği bildirildi.

Öte yandan Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.”denildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.