1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Hasat Mevsimi
Kars’ta Hırsızlık Olayları

Kars’ta Hırsızlık Olayları

Kars’ta bir iş yerinin camını kırarak çeşitli malzemeler çalan bir kişi yakalanarak göz altına alındı.

A+A-

Kars’ta bir iş yerinin camını kırarak çeşitli malzemeler çalan bir kişi yakalanarak göz altına alındı.

Olay; Ortakapı Mahallesi Faikbey Caddesi üzerinde meydana geldi. 100.Yıl Pasajı içerisinde bulunan bir iş yerinin vitrin camını kıran hırsız, 30 adet muhtelif tesbih, 1 adet oto teybi, 1 adet tripotaj, 2 adet kelebek bıçak, 1 adet kol saati ve çekmecede bulunan 100-150 TL civarında bozuk parayı çalarak olay yerinden ayrıldı. İş yeri sahibinin durumu polise bildirmesiyle Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince olay yerinden ve çevrenden temin edilen kamera kayıtlarından yola çıkılarak olayı gerçekleştiren şüpheliye ulaşıldı.

Polis olayla ilgili şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelinin eşyaları sakladığı yerde yapılan incelemede iş yerinden çalınan 19 adet muhtelif tesbih, 1 adet kol saati, 2 adet kelebek bıçak ve 1 adet Tripotaj (Müzikçalar) bulunarak muhafaza altına alındı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Benzer Haberler..

Motosiklet Hırsızları Kısa Sürede Yakalandı

Kars’ta piyasa değeri yaklaşık 4 bin lira olan motosikleti çalan hırsızları polis kıs kıvrak yakaladı.

Edinilen bilgilere göre Cumhuriyet Mahallesi Arif Taşçı Caddesi üzerinde bulunan bir ikametten 4 bin lira değerinde motosiklettin çalınması üzerine harekete geçen Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince olay yerinden ve çevreden yapılan kamera kayıtlarının incelenmesi ile şüpheli 4 kişi tespit edildi.

Şüpheli dört kişinin tespit edilmesinin ardından hırsızlık olayı ile ilgili Bülbül Mahallesi’nde çalışma yapan polis, çalınan motosiklet ile birlikte suça sürüklenen bir erkek çocuk kovalama neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan motosikleti sahibine teslim eden polis, olayla ilgili olarak “Suça Sürüklenen Erkek Çocuk’tan elde edilen bilgiler doğrultusunda hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli 4 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.