1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Belediye Başkanı Altay'a 'Köpek' Saldırdı
Kars’ta Ecstasy Ele Geçirildi

Kars’ta Ecstasy Ele Geçirildi

Kars’ta polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Polisin yaptığı operasyonda 990 adet Ecstasy hap ele geçirildi.

A+A-

- Kars’ta polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Polisin yaptığı operasyonda 990 adet Ecstasy hap ele geçirildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nce uyuşturucuyla mücadele amaçlı yürütülen faaliyetlerde, kente şehir dışından uyuşturucu madde getirileceği bilgisinin alınması üzerine başlatılan çalışmalarda, T.B.’nin üzerinde yapılan aramada 990 adet uyuşturucu ecstasy hap ele geçirilirken şüpheli T.B. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli T.B. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye’ye sevk edilen T.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “İlimizde uyuşturucu ticareti ve tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak kararlılıkla devam edeceği, bu kapsamda görevlilerimize en büyük desteği sağlayan vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirilmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.