1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars’taki Cinayetin Zanlısı İzmir'de Yakalandı
Kars’ta Bayram Tedbirleri

Kars’ta Bayram Tedbirleri

Kars Emniyet Müdürlüğü’nce 28-30 Temmuz 2014 tarihleri arasında kutlanacak Ramazan Bayramını vatandaşların huzur içerisinde geçirmeleri bir dizi önlemler alınacak.

A+A-

- Kars Emniyet Müdürlüğü’nce 28-30 Temmuz 2014 tarihleri arasında kutlanacak Ramazan Bayramını vatandaşların huzur içerisinde geçirmeleri bir dizi önlemler alınacak.

Emniyet Müdürlüğü’nce bayram öncesi ve bayram süresince, halkın yoğun olarak bulunduğu alış veriş merkezleri, otogar, tren garı, pazar yerleri ve parklarda yeteri kadar resmi ve sivil ekip ile yaya devriye görevlendirildi. Trafik yoğunluğu yaşanması muhtemel Faikbey, Kazımpaşa ve Atatürk Caddeleri ve kavşaklarda, yaya ve motorize trafik ekipleri ile trafik düzenlemesi için gerekli tedbirler alındı.

Bayram namazının kılınacağı camilerde vatandaşların huzur ortamında ibadetlerini yapmaları ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması açısından her türlü tedbir alan Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde 8’i asayiş, 3’ü trafik toplam 11 motorize ekip ve 48 yaya devriye ekibi olmak üzere 197 personel görevlendirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.