1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Kars’ta
Kars'ta Asayiş Uygulaması

Kars'ta Asayiş Uygulaması

Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur ve Asayiş Uygulaması yapıldı.

A+A-

Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur ve Asayiş Uygulaması yapıldı. Akşam saat: 20.00 itibariyle başlayan uygulama geç saatlere kadar sürdü.

Şehir Merkezi ve ana girişler dahil olmak üzere dört noktada başlatılan huzur uygulamasında çok sayıda polis ekibi görev aldı. Cumhuriyet Meydanı, Azat Kavşağı, İl Özel İdare önü ve Dereiçi mevkii ile Taş Köprü önünde gerçekleştirilen uygulamada vatandaşlar ve araçlar üzerinde sorgulama işlemleri yapıldı.

Trafik ekipleri de araçlarda eksik evrak, emniyet kemeri ve toplu taşıma araçlarında fazla yolcu taşıma gibi kontrollerde bulundu. Asayiş ekipleri ise araç arama, GBT sorgulama ve üst aramaları yaptı

İl genelinde yapılan uygulamada kent genelinde 175 araç durdurulup sorgulanırken, 180 şahsın GBT sorgusu yapıldı. Araç sürücülerinden 4 kişiye cezai işlem uygulandı bunlardan alkollü araç kullanan iki kişi hakkında idari işlem yapıldı.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.