1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Maddi Hasarlı Zincirleme Kaza
Kars’ta 24 Haziran Seçimleri

Kars’ta 24 Haziran Seçimleri

Türkiye, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için bugün sandık başında.

A+A-

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için oy verme işlemi tüm yurtta olduğu gibi Kars'ta da başladı.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri Kars geleninde 181 bin 776 seçmen, 712 sandıkta oy kullanacak.

Kars'ta sabah saat 08:00 itibariyle başlayan oy kullanma işlemleri, saat 17.00'da sona erecek. Karslılar sabah erken saatlerde oy kullanacakları okullara gelerek oylarını kullanmaya başladı.

Kars’ta Oy Kullanma İşlemi Başladı

Kars’ta Oy Kullanma İşlemi Başladı

Kars’ta Oy Kullanma İşlemi Başladı

ASLAN VE BİLGEN OYLARINI KARS'TA KULLANDI

UDH Bakanı ve AK Parti Kars Milletvekili adayı Ahmet Arslan ve HDP Kars Milletvekili adayı ve Parti Sözcüsü  Ayhan Bilgen ile Kars Valisi Rahmi Doğan Kars'ta oylarını kullandı.

ahmet-arslan-005.jpg

ayhan-bilgen1.jpg

rahmi-dogan.jpg

ALINAK OYUNU KAĞIZMAN'DA KULLANDI

HDP Kars Milletvekili adayı Bişar Abdi Alınak, "...demokratik, özgür ve adil bir ülkede, yaşanabilir bir Kars için hayırlı olsun." dileğiyle oyunu Kağızman'da kullandı.

bisar-alinak.jpeg

bisar-alinak-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler