1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Barış Yarkadaş Hakkında Suç Duyurusu
Karsspor'da Yüzler Gülüyor

Karsspor'da Yüzler Gülüyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi takımlarından Karsspor’da yüzler gülüyor.

A+A-

- Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi takımlarından Karsspor’da yüzler gülüyor.

Geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Beşikdüzüspor karşısında bir penaltı kaçırmasına rağmen, 2-0 yenik düştüğü karşılaşmanın son 10 dakikasına 3 gol sığdırarak, karşılaşmayı 3-2 kazanan Karsspor, taraftarlarını sevince boğdu.

Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, Yeşil Beyazlı ekibinin inanarak, yüreklerini sahaya koyarak oynadıkları takdirde mağlup edemeyeceği takımın olmadığını söyledi.

Son Beşikdüzü karşısında bir penaltı kaçırdıklarını, 2-0 yenik duruma düştüklerini ve karşılaşmayı 3-2 kazandıklarını hatırlatan Başkan Yıldız, “Karsspor yeni kurulmuş bir takımdı. Bazı aksilikler oldu. Takımı toparlayamadık. Tam toparlandık derken, kendi sahamızda maçlar kaybederek zirveden uzaklaştık. Ama Beşikdüzü maçı gösterdi ki Karsspor inandığı zaman kazanmayacağı maç yoktur. Bizim için lig yeni başladı. İlk devre maçları tamamlandı. Devre arasında yapacağımız takviyelerle Karsspor’u hedefine ulaştıracağız” dedi.

“KARSSPOR HERŞEYİN ÜZERİNDEDİR”

300 bin nüfusu olan bir kentin takımının her şeyin üzerinde olduğunu ifade eden Muharrem Yıldız, “Karsspor Kars’a mal olmuş, Kars’ın adını taşıdığı için her şeyin üzerindedir. Biz taraftarıyla, futbolcusuyla, hocasıyla ve malzemecisiyle inandık. Bu takım 3. Lige çıkacak. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Devreyi çok iyi değerlendireceğiz. Futbolcularımıza 10 günlük izin verdik. İkinci devre hazırlıklarımızı bölge iklimini düşünerek Kars’ta yapacağız. İkinci devre daha iyi bir Karsspor olacak. Biz kendi sahamızda ve deplasmanda kazanmak için mücadele edeceğiz. İnşallah lig sonunda bayrağı zirveye taşıyan takım Karsspor olacak. Buna bütün kalbimle inanıyorum” diye konuştu.

“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALIDIR”

Herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine dikkat çeken Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, “Burada önemli olan Kars’tır. İşin içerisinde Kars olunca herkese görev düşüyor. Bir Muharrem Yıldız ile olmuyor. Kars’ta başta Kars’ı idare edenler olmak üzere herkes üzerine sorumluluk almalıdır. Bürokratıyla, siyasetçisiyle, STK’larıyla, esnafıyla, taraftarıyla bir bütün olmuş Karsspor’un bükemeyeceği bilek yoktur. Ben inanıyorum Kars’ta yaşayan herkes, ama herkes üzerine düşeni yapacak ve Karsspor’un yolunda destekleyecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.