1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da 'Kaçak Silah' Operasyonu, 8 Kişi Gözaltına Alındı
Karsspor'da Son Durum

Karsspor'da Son Durum

Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginde mücadele eden Karsspor 3’ncü lige çıkması için Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, elini değil, gövdesini taşın altına koydu.

A+A-

- Bölgesel Amatör Lig (BAL) liginde mücadele eden Karsspor 3’ncü lige çıkması için Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, elini değil, gövdesini taşın altına koydu.

Kars’ta sporun yeniden canlanması için Karsspor Kulüp Başkanlığı görevine gönüllü olarak talip olan ve Kulüp Başkanı olan işadamı Muharrem Yıldız, Yeşil Beyazlı ekibin 3’ncü lige çıkması için gecesini gündüzüne katıyor.

Karsspor Kulübü’nde adına yakışır şekilde tadilata alan Başkan Muharrem Yıldız, kısa sürede yaptığı transferlerle Karsspor’u ligde iddialı duruma getirdi.

Hiç kimsenin sahip çıkmadığı bir anda kulübe talip olan ve Karsspor’u toparlayan işadamı Muharrem Yıldız, Yeşil Beyazlı ekibin bu yıl 3’ncü lige çıkacağına inanıyor.

Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, “Karsspor’un eriyerek kaybolmasına sessiz kalamazdım. Bunun için kulüp başkanlığına talip oldum. Şu anda takımız iyi yolda. Çok iyi transferler yaptık. Kısa sürede transfer yapılmasına rağmen sporcuların ortaya koyduğu performanstan memnunum. Karsspor ilerleyen haftalarda daha güzel futbol sahaya yansıtacaktır. Çünkü sporcuların birbirini tanıması ve uyum süresi çok önemlidir. Bu süre tamamlanınca takımın daha da iyi olacaktır. Ben takım 3’ncü lige çıkacağına inanıyorum” dedi.

“TARAFTARLARIMIZI MAÇLARIMIZA BEKLİYOR”

Kentte spor kültürünün çok eski yıllara dayandığına dikkat çeken Muharrem Yıldız, taraftarlarını arkasına alan Karsspor’un kendi sahasında geçemeyeceği takım olmadığını söyledi.

Taraftarlarıyla bir bütün olan Karsspor’un şampiyon olacağını ifade eden Başkan Muharrem Yıldız, “Karsspor’un kendi sahasında oynadığı karşılaşmalarda taraftarıyla bir bütün olmak zorundadır. Taraftarlarının desteğini alan Karsspor kendi sahasında oynayacağı karşılaşmaları kazanacaktır. Buradan alınan iyi sonuçlar bizi her geçen gün zirveye biraz daha yaklaştıracaktır. Ben Karsspor taraftarlarına güveniyorum. Tribünde yerlerini alarak Fair-Play çerçevesinde takımlarına destek olan taraftarlarımızla birlikte inşallah hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

“HERKES ÜZERİNE DÜŞÜNİ YAPMALIDIR”

Karsspor’un kenttin adını taşıdığını ve kenti temsil ettiğini kaydeden Kulüp Başkanı İşadamı Muharrem Yıldız, Kars’ta yaşayan herkesin tamına sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Yıldız, “Karsspor hepimizin. Takıma sahip çıkmalıyız. Bir olursak, beraber olursak, bir birimize kenetlenirsek, Karsspor daha başarılı olur. Bu takım Muharrem Yıldız’ın değil. Muharrem Yıldız, bu takımın ve Karslıların hizmetindedir. Ama hep birlikte ele ele verirsek, takıma sahip çıkarsak zaten başarı kendiliğinden gelir. Kars’ta yaşayan herkes takımına sahip çıkarak üzerine düşeni yapmalıdır. Ben Karsspor’un başarılı olması için elimi değil, gövdemi taşın altına koydum. Gelin hep birlikte Karsspor’muzu layık olduğu yere taşıyalım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.