Karslılar Derneğinden İftar Yemeği

Karslılar Derneğinden İftar Yemeği

Akçakoca Karslılar Derneği’nin (KAR-DER) geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinin bu seneki adresi Belediye Nikah salonunda yapıldı.

A+A-

- Akçakoca Karslılar Derneği’nin (KAR-DER) geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinin bu seneki adresi Belediye Nikah salonunda yapıldı.

Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, başkan yardımcısı Ali Direk, AK Parti’nin ilçe ve belediye meclisi yönetiminden bazı isimlerin konuk olduğu iftar yemeğine, Başkan Cüneyt Yemenici eşi ve çocuğuyla birlikte katıldı. Çevre il ve ilçelerin Kars Dernekleri yöneticilerinin de davet edildiği iftar yemeğinde, Kar-Der üyesi Akçakocalı Karslıların büyük bölümü hazır bulundu.

Akçakocalı Karslılar Derneği Başkanı Şerafettin Polat konuklara yönelik olarak yaptığı hoş geldiniz konuşmasını, İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü zulmü kınayarak tamamladı. Yaklaşık 250 davetlinin katıldığı iftar yemeği, Karslıların kendi hazırladıkları yöresel yiyeceklerin yenmesi ve ardından okunan şükür dualarıyla son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.