Karşıyaka Mahallesinin Çamurlu Yol Sıkıntısı Sona Eriyor

Karşıyaka Mahallesi'nin Çamurlu Yol Sıkıntısı Sona Eriyor

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde kangrene dönüşen yol problemi, Ağrı Özel İdaresi ile Eleşkirt Belediyesi'nin güç birliği ile parke taşı ile kaplanıyor.

A+A-

– Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde kangrene dönüşen yol problemi, Ağrı Özel İdaresi ile Eleşkirt Belediyesi'nin güç birliği ile parke taşı ile kaplanıyor.

Mahalle sakinlerinin ilkbahar ve sonbahar aylarındaki yol problemini kökten çözmek isteyen Ağrı Özel İdaresi yetkilileri, bünyesindeki araç ve personelden faydalanarak iki hafta gibi bir sürede 6 kilometrelik yolun çakıl ve kumla dolgusunu yaptı. Daha sonra Ağrı Belediyesi’nden satın alınan parke taşları ile kaplanarak mahalle sakinlerini çamurlu yol sıkıntısından kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cesim Gökçe, kurumun bütün imkanlarını seferber ederek mahallelinin yıllar süren çilesine son vermekten dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, çalışan hizmet etmek isteyen kişi ve kurumlara sonuna kadar destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ise yaptığı konuşmasında, Karşıyaka mahalle sakinlerinin çektiği çileyi Mart ayındaki seçim ziyaretleri sırasında bizzat yaşadığını belirterek, “O mahallede Kasım ayından başlayarak Mart ayının sonuna kadar, çizmeyle eve gidip gelmek gerekir. İnşallah iki hafta içerisinde bütün yollarını parke taşı ile döşeyerek vatandaşlarımızı bu sıkıntılarından kurtaracağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.