1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars | ‘Silahlı Kavga’da 3 Kişi Yaralandı
Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde Cinayet

Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde Cinayet

Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde temizlik görevlisi Erkan E, aralarında husumet bulunan bir kadın tarafından silahla vurularak öldürüldü.

A+A-

Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde temizlik görevlisi Erkan E, aralarında husumet bulunan bir kadın tarafından silahla vurularak öldürüldü.

TEMİZLİK ODASINDA TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Daha önce aralarında husumet olan Erkan E. ile Ebru İ. arasında, hastane içindeki temizlik odasında tartışma yaşandı.

TARTIŞTIĞI KİŞİYİ VURDU

Tartışmanın büyümesi üzerine Ebru İ, yanında getirdiği silahla temizlik personeli Erkan E.'ye ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlardan 4'ünün isabet ettiği Erkan E. ağır yaralandı.

Hastanede tedavi altına alınan Erkan E. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TESLİM OLDU

Olayın ardından kaçan katil zanlısı bir süre sonra Kazım Paşa Polis Merkezi'ne giderek silahıyla teslim oldu.

Haberin uzantısı...

Cinayeti Tacize Uğradığı İçin İşlemiş

Kars Harakani Devlet Hastanesinde temizlik işçisi olarak çalışan Erkan E.’nin katil zanlısı kadın, cinayeti tacize uğradığı için işlediğini söyledi.

Harakani Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümünde işlenen cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Önceki gün yaşanan olayın ardından gözaltına alınan Ebru İ. cinayeti Erkan E.’nin kendisini taciz ettiği gerekçesiyle işlediğini iddia etti. Ebru İ.’nin cinayeti kocası F.İ.’ye ait ruhsatsız silahla işlediği belirlendi.

Olay yerinden ayrılarak silahıyla birlikte polis merkezine teslim olan Ebru İ.’nin ilk ifadesinde, "Yaklaşık 4 aydır Erkan E. tarafından sözlü tacize uğradım. Kaynanamın rahatsızlığı nedeniyle Kars Harakani Devlet Hastanesine gidiyorum. Orada çalışan Erkan E. tarafından sözlü ve telefonlarıma gelen mesajlarla taciz edilmeye başladım. Bu durum eşim ve ailem içerisinde de huzursuzluğa neden olmaya başladı. Ben de ailem içerisindeki huzursuzluğu gidermek adına böyle bir eylemde bulundum" dediği öğrenildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğinde sorgusu tamamlanan Ebru İ. ve eşi F.İ. adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.