1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars 36 Spor'a Coşkulu Karşılama
Kars 36 Spor'a Coşkulu Karşılama

Kars 36 Spor'a Coşkulu Karşılama

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Tur maçında, İzmir temsilcisi Altınordu’yu kendi evinde 90+5’te yenen Kars 36 Spor, Kars’ta coşkuyla karşılandı.

A+A-

Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Tur maçında, TFF 1'inci Lig'de tamamı yerli ve çoğunluğu altyapısından yetişen futbolcularla mücadele eden İzmir temsilcisi Altınordu’yu kendi evinde 90+5’te yenen Kars 36 Spor, Kars’ta coşkuyla karşılandı.

Tacettin DURMUŞ / www.karspress.com

Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız ve Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile birlikte İzmir dönüşü Harakani Hava Limanına gelen Kars 36 Spor futbolcularını taraftarlar çiçekle davul zurna eşliğinde karşıladı.

Harakani Hava Limanında Kars 36 Spor takımını bağrına basan taraftarlar Başkan Muahrrem Yıldız ve Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ile birlikte taraftarlarla kucaklaştı. Kars Belediyesinin tahsis ettiği otobüsler eşliğine takım otobüsüne binen Başkan Yıldız, teknik heyet ve futbolcular kalabalık konvoy eşliğinde şehir turu yaptı. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta şehir turu boyunca takım otobüsüne eşlik etti.

Takım otobüsü Faikbey Caddesi üzerindeki At Heykeli önüne gelen takım otobüsü taraftarlar tarafından karşılanarak alkışlandı. Takım otobüsü şehir turunun ardından Ali Gaffar Okkan tesislerine döndü. Burada da zaferlerini kutlayan Başkan Muharrem Yıldız, teknik heyet ve futbolcular daha sonra Kars Valisi Rahmi Doğan tarafından makamında karşılandı.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.