1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. TSK'nin Kadın Askerleri
Kağızman’ın Yeni Kaymakamı Üçgül Görevine Başladı

Kağızman’ın Yeni Kaymakamı Üçgül Görevine Başladı

Kağızman’a atanan Kaymakam Musa Üçgül görevine başladı.

A+A-

- Kağızman’a atanan Kaymakam Musa Üçgül görevine başladı.

Kurum amirleri ve ilçe halkını makamında kabul eden Kağızman’ın yeni Kaymakamı Musa Üçgül, kendisini oldukça samimi karşılayan herkese teşekkür etti.

Kaymakam Üçgül, “Kağızman’ın güzelliklerine güzellik, hizmetlerine hizmet katmak amacıyla başladığım yeni görevimde kapımızın bütün herkese açık. İlçe halkı ve çalışanları ile Kağızman’ı daha ileri ve gelişmiş noktalara ulaştırmak için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz.” dedi.

MUSA ÜÇGÜL KİMDİR

1981 yılında Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul ve Ortaokul öğrenimini Yeşilhisar’da tamamladıktan sonra lise öğrenimini Sivas’ta ve Kayseri’de tamamladı. Üniversite öğrenimini ise 2005 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamladı. 2007-2008 yılları arasında Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde birincilikle kazanmış olduğu Müfettiş Yardımcılığı görevini ifa etti. 2008 yılında ise Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Afyonkarahisar’da il, İskilip’te Kaymakam refikliği ve Sakarya’da Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajlarını tamamladıktan sonra Rize’nin Kalkandere ilçesinde vekaleten görev yaptı. Ankara’daki dört aylık dil kursunun ardından İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere’ye bir yıl süreli olarak eğitim için gönderildi. Yurtdışı eğitimi dönüşündeki Kaymakamlık kursunu üstün başarılı derece ile bitirerek, Yozgat’ın Çandır ilçesinde asaleten göreve başlamıştır. 6 Ağustos 2012 tarihli müşterek kararname ile de Çaykara Kaymakamlığına atanmıştır.17.10.2014 tarihinden itibaren de Kağızman Kaymakamlığı görevine başlamıştır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.