1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da Çatışma
Kağızman'da Çatışma

Kağızman'da Çatışma

Kars'ın Kağızman ilçesinde bulunan Çemçe-Madur mevkiinde operasyona çıkan askerler ile PKK/HPG'liler arasında çatışma çıktı.

A+A-

Kars’ın Kağızman ilçesi Çemçe-Madur bölgesinde çıkan çatışmada PKK/HPG'li 3 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Kars'ın Kağızman ilçesinde bulunan Çemçe-Madur mevkiinde operasyona çıkan askerler ile PKK/HPG'liler arasında çatışma çıktı.

Çatışmanın ardından bölgeye çevre illerden çok sayıda asker ve askeri araç sevkiyatı ile operasyon yapıldığı belirtildi.

İhlas Haber Ajansı’nın (İHA) haberine göre, çatışmada 3 PKK mensubunun yaşamını yitirdiği ve operasyonun devam ettiği bildirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kars Valisi Rahmi Doğan tarafından operasyonlarla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Dün gece Çemçe-Madur bölgesinde başlatmış olduğumuz operasyon sabahın ilk saatleriyle neticelendi. 3 teröristi ölü olarak ele geçirdik silahlarıyla birlikte. Büyük bir operasyon yapıyoruz" dedi.

Doğan, "Çevre illerin desteğiyle birlikte Çemçe-Madur Bölgesi’nde Şah yolundan Kağızman’a doğru, tüm vadiler güvenlik birimlerimiz tarafından taranıyor. Sabahın ilk saatleri itibariyle ilk temas sağlandı ve 3 teröristi ölü olarak ele geçirdik. Operasyon devam ediyor. Birkaç gün daha devam edecek gibi gözüküyor. Şah yolundan Kağızman’a kadar bütün dereleri, mağaraları tarayarak ineceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.