1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. İlk Teravih Namazı Kılındı
Kağızman'da Askeri Üsse PKK Saldırısı

Kağızman'da Askeri Üsse PKK Saldırısı

Kağızman'da askeri üsse saldıran PKK/HPG'li grup ile askerler arasında çatışma çıktı.

A+A-

Kars’ın Kağızman ilçesinde askeri üsse saldıran PKK/HPG'li grup ile askerler arasında çatışma çıktı.

Kağızman'da askeri üsse saldıran PKK/HPG'li grup ile askerler arasında çatışma çıktı.

İHA'nın haberine göre, dün gece saatlerinde bir grup tarafından Kağızman ilçesinde bulunan askeri üsse uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu. Grup ile askerler arasında çatışma çıktı.

Çatışmanı devam ettiği bölgeye takviye askeri birlikler sevk edildi...

Benzer haber...

Şüpheli İha, Yaylım Ateşine Tutuldu

Kars’ın Kağızman ilçesinde gece saatlerinde askeri üssün üzerinde uçtuğu fark edilen insansız hava aracı (İHA), askerler tarafından yaylım ateşine tutuldu.

Kağızman ilçesinde dün gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Kağızman’da konuşlu bulunan Bayrak Tepe askeri üs bölgesi üzerinde uçuş yapan ve kime ait olduğu bilinmeyen insansız hava aracı güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

Güvenlik güçleri, keşif yaptığı ve daha önce de 2 defa askeri üs bölgesi üzerinde uçtuğu tespit edilen insansız hava aracına yerden ateş açtı. Açılan ateş sonrası uzaklaşan insansız hava aracının kime ait olduğunu bulmak için geniş çaplı soruşturma başlatılırken bölgede operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.