1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Park Halindeki Otomobil Alev Alev Yandı
Kağızman’a Öğretmen Evi ve Fen Lisesi

Kağızman’a Öğretmen Evi ve Fen Lisesi

UDH Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman’a Öğretmen Evi ve Fen Lisesi yapılacağını belirtti.

A+A-

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman’a Öğretmen Evi ve Fen Lisesi yapılacağını bildirerek bu iki projenin yatırım programına alındığını kaydetti.

Bakan Arslan, Kağızman’ın bulunduğu konum itibariyle il merkezine uzak olduğunu, bu nedenle gelen misafirlerin konaklama imkânlarının kısıtlı olduğunu ifade ederek, “Son derece modern bir Öğretmen Evi yapıyoruz. Yer belirleme işlemleri tamamlandı, proje hazır. Bu yıl yapımına başlanacak. Hayırlı olsun. Eğitime destek devam ediyor; İlçemize yapılan yeni okullar ile sınıf başına düşen öğrenci sayımız 20 kişiye kadar düştü. Aynı zamanda yapılan yeni yurtlar ile öğrencilerimizin daha ferah ortamda eğitim yapmalarını sağladık. Bütün bu eğitim yatırmalarının yanına ilçemize birde Fen Lisesi yapıyoruz. Gerekli çalışmalar başladı. Önümüzdeki yıl bir aksilik olamasa Kağızman Fen Lisesine kavuşacak. 16 Nisan referandumunda bütün Türkiye’de olduğu gibi Doğu ve Güneydoğu illerimizde beklenenin çok daha üzerinde evet çıkmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

Kağızman’a Öğretmen Evi ve Fen Lisesi Müjdesi

Kağızman’a Öğretmen Evi ve Fen Lisesi Müjdesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.