İstanbul Erzurumlular Kültür Ve Dayanışma Vakfından Etkinlik

İstanbul Erzurumlular Kültür Ve Dayanışma Vakfından Etkinlik

Erzurum’un İstanbul’daki sesi olan İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı, tarihi ve kültürel konferanslar, anma toplantıları zincirine bir yenisini daha ekledi.Vakıf konferans salonunda Diva...

A+A-

Erzurum’un İstanbul’daki sesi olan İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı, tarihi ve kültürel konferanslar, anma toplantıları zincirine bir yenisini daha ekledi.

Vakıf konferans salonunda Divan şairlerinden Nefi’yi anma paneli düzenlendi. Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sebahat Deniz, Yrd. Doç. Dr. Ümran Ay, Araştırma Görevlisi Nusret Gedik’in konuşmacı olarak katıldığı paneli Vakıf Danışma Meclisi üyesi Burhanettin Keteci yönetti.

Panele Vakıf yöneticileri, Danışma Meclisi üyeleri ve Vakfın Kadın Kolları üyeleri katıldı. Panel sonrasında, konuşmacılara günün anısı olarak birer plaket takdim edildi. Programın sonunda ise Nefi’nin bestelenmiş şiirlerinin ve Klasik Türk Musikisi eserlerinin TRT İstanbul Radyosu ses ve saz sanatçıları tarafından icra edildiği mini bir konserle doyumsuz bir müzik ziyafeti konuklara sunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.