1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mkp/hko’lu Militan Silahının Ateş Alması Sonucu Öldü
İşkence Gören Mantar Toplayıcıları Serbest

İşkence Gören Mantar Toplayıcıları Serbest

Cemal Aslan’ın gözaltında burnunun kırıldığı ve bir kulak zarının patladığı belirtildi.

A+A-

Gevaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırı sonrası mantar toplamaktan dönerken gözaltına alınan ve işkenceye uğradıklarına dair fotoğrafları yayınlanan yurttaşlar, 5 gün sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Van’da Gevaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırı sonrası gözaltına alınan ve işkenceye uğradıklarına dair fotoğrafları sosyal medyada yayınlanan 4 kişi, 5 gün sonra savcılık ifadeleri alındıktan sonra yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu kişilerin “Örgüte üye olmak” iddiasıyla gözaltına alındıkları öğrenildi. 

iskence.png

9 Haziran’da gözaltına alınan ve işkenceye uğradığı fotoğrafları sosyal medyadan servis edilen 3 kişiden biri olan  İpekyolu ilçesi Cumhuriyet mahallesinde oturan 3 çocuk babası Cemal Aslan’ın maruz kaldığı işkence sonucu burnunun kırıldığı ve bir kulağının zarının patladığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.