1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan Avusturya Kampına Katıldı
İlham Aliyev Uefa’nın Başkanı Ceferin’i Kabul Etti

İlham Aliyev Uefa’nın Başkanı Ceferin’i Kabul Etti

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, UEFA Başkanı Aleksander Ceferi’nin başkanlığındaki heyeti kabul etti.

A+A-

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, UEFA Başkanı Aleksander Ceferi’nin başkanlığındaki heyeti kabul etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Aleksander Ceferin’in beraberindeki heyetin Azerbaycan’daki programının yoğun olduğunu söyledi. Aliyev, Aleksander Ceferin’i UEFA Başkanı seçilmesi dolayısıyla tebrik etti ve başkan olduktan az bir süre Azerbaycan’a ziyaret etmesinin önemini vurguladı. Aliyev, Azerbaycan’da futbolun gelişmesine büyük önem verildiğini belirterek, bu amaçla ülkede yeni stadyumların inşa edildiğini, çocuklar için özel gelişim programlarının hazırlandığını kaydederek, gençler ve çocuklar için oluşturulan ortamın birkaç yıla iyi sonuçlar vereceğine inandığını iletti.

Ziyaretten memnunluk duyduğunu vurgulayan Aleksander Ceferin, Azerbaycan Futbol Federasyonu Birliği’nin (AFFA) iyi işler yaptığını, bu çalışmaları yakından takip ettiklerini kaydetti. Ceferin, ülkesi Slovenya’da futbol alanında yapılan işlerin yavaş yavaş sonuç verdiğini, bunun için gençler ve çocuklarla çalışmanın önemini vurguladı. UEFA Başkanı organizasyon işlerinden memnuniyetini belirterek, altyapının mükemmel ve çok yüksek düzeyde olduğunu söyledi.

Daha sonra görüşmede işbirliğinin perspektifleri konusunda görüş alışverişi yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.