1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. BDP: Birimize Dokunulursa ÇEKİLİRİZ
İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti, Edirne Valisi Şahin’i Ziyaret Etti

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti, Edirne Valisi Şahin’i Ziyaret Etti

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay ve beraberindeki heyet, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i ziyaret ederek, İhlas Vakfı hizmetleri hakkında bilgi verdi.Vali konağında gerçekleşen gör...

A+A-

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay ve beraberindeki heyet, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’i ziyaret ederek, İhlas Vakfı hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Vali konağında gerçekleşen görüşmede İhlas Vakfı Mütevelli Heyet üyesi Hüseyin Şener, Tahsin Ekinci, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, Batı Trakya Türkleri Dernek Başkanı Musa Yurt, İhlas Vakfı Trakya Koordinatörü Ahmet Özkan ile Edirne Yurt Müdürü Ali Ören de hazır bulundu.

Vakfın başkanı Av. Mehmet Okyay, İhlas Vakfı olarak Türkiye genelinde 35 öğrenci yurdu ve öğrenci daireleri ile 3 bin 500 civarında öğrenciye barınma imkanı sağladıklarını belirtti.

Okyay, İhlas Vakfı’nın Edirne Hüseyin Hakkı Öğrenci Yurdu’nun inşaatının tamamlandığını belirterek bu öğretim yılında Edirne’de üniversite tahsili yapacak olan 250 öğrenciye hizmet vermeye başlayacağını ve kayıtların devam ettiğini söyledi.

Vali Şahin de İhlas Vakfı’nın Türkiye genelindeki hizmetlerini takdirle takip ettiklerini ifade ederek, vakfın Edirne’ye kazandırdığı öğrenci yurdundan dolayı da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.