1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Tuzluca Belediyesi’ne Kayyum Atandı
Iğdır’da Patlama: 3 Ölü, 14 Yaralı

Iğdır’da Patlama: 3 Ölü, 14 Yaralı

Iğdır Sanayi Sitesi'nde meydana gelen patlamada 3 kişi öldü, 14 kişi yaralandı, çok sayıda iş yeri ile araçta hasar oluştu.

A+A-

Iğdır Sanayi Sitesi'nde meydana gelen patlamada 3 kişi öldü, 14 kişi yaralandı, çok sayıda iş yeri ile araçta hasar oluştu.

İHA'nın haberine göre, Iğdır Sanayi Sitesi'nde tüplerin depolandığı alanda henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle alandaki tüp yüklü kamyon ile çevredeki iş yerleri ve araçlarda yangın çıktı.

Olay yerine polis, itfaiye, belediye ve AFAD ekiplerinin yanı sıra toplumsal olaylara müdahale aracı (TOMA) sevk edildi.

Patlamada sanayide iş yeri bulunan Esat Bağcı ile 14 kişi yaralandı, Taner Yıldırım ile bir kişi daha enkaz altında kaldı. Olayda, çok sayıda iş yeri ve araçta hasar oluştu.

112 Acil Servis ekiplerince, Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Bağcı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bağcı'nın cesedi hastanenin morguna konuldu.

Diğer 14 yaralıdan sağlık durumu ağır olan Turan Şallı, Kars'taki Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesine, Gökhan Zorman da Erzurum'daki Yakutiye Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Vücudunda yanıklar olan yaralıların hastanelere sevk edilmesi sonrası olay yerinde AFAD ve belediye ekiplerince iş makineleri desteğinde yapılan enkaz kaldırma çalışmasında Yıldırım ile bir başka kişinin daha cesedine ulaşıldı. Bu 2 kişinin cesedi de Iğdır Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Patlama nedeniyle bazı iş yerleri çöktü, tüp yüklü kamyon ile bazı araçlar yandı. İş yerleri ile araçlardaki yangın, itfaiye ve TOMA'ların müdahalesiyle söndürüldü.

Olayın ardından polis ve itfaiye ekipleri bölgede incelemelerde bulundu.

Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.