1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ardahan – Artvin/Ardanuç Kara Yolu 5 ay Kapalı Kalacak
Iğdır’da İlk Doğalgaz Aboneliği Gerçekleştirildi

Iğdır’da İlk Doğalgaz Aboneliği Gerçekleştirildi

Iğdır’da biryandan doğalgaz çalışmaları devam ederken diğer yandan ise abonelik işlemleri başlatıldı.

A+A-

Iğdır’da biryandan doğalgaz çalışmaları devam ederken diğer yandan ise abonelik işlemleri başlatıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Millet Caddesi üzerinde bulunan Serhat Gaz Abone Merkezi’nde ilk abonelik işlemi Iğdır Belediyesi Eş Başkanı Murat Yikit’e yapıldı. Abonelik işlemlerinin ardından konuşan Murat Yikit, doğalgazın Iğdır’a hayırlı olmasını dileyerek, “Herkesin merak konusu olan bu kış doğalgaz verilecek mi verilmeyecek mi sorusuyla neredeyse şehir efsanesine dönüştürülen konu, bugün itibariyle halkımızın doğalgaz aboneliğini gerçekleştirebilecek olmasıyla son bulmuştur. Bugün Iğdır’ın ilk doğalgaz aboneliği bize nasip oldu. Öncelikle kentlimize hayırlı olsun, bizim için zaruri ihtiyaçtı” dedi.

Hava kirliliğinin bertaraf edilmesi için zaruri ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Yikit, “Hava kirliliğinin bertaraf edilmesi için tek kurtuluşumuzdu. Bu anlamda hem birçok sağlık sorunlarına sebep olan hava kirliliğinin ortadan kaldırılması hem de şehrimizin modern bir ısınma gerekçesi olan doğalgaza kavuşmasından dolayı büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Belediyemiz ve halkımız adına firmamıza bu kısa sürede kentimizi doğalgaza kavuşturdukları için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.