Iğdır Belediyesi’nden Rojava’ya Yardım

Iğdır Belediyesi’nden Rojava’ya Yardım

Demokratik Bölgeler Partili (DBP) Iğdır Belediyesi ‘Rojava’ya Bir El De Sen Uzat’ kampanyası kapsamında topladığı 6 TIR insani yardım malzemesini Rojava halkına iletmek üzere yola çıkardı.

A+A-

- Demokratik Bölgeler Partili (DBP) Iğdır Belediyesi ‘Rojava’ya Bir El De Sen Uzat’ kampanyası kapsamında topladığı 6 TIR insani yardım malzemesini Rojava halkına iletmek üzere yola çıkardı.

Burada açıklamada bulunan Iğdır Belediye Eş Başkanı Murat Yikit’in, Iğdır’da belediye olarak başlatmış oldukları ‘Rojava’ya Bir El De Sen Uzat’ kampanyası kapsamında şimdiye kadar Rojava’ya yardım yüklü 6 TIR’ı yollamış olduklarını söyledi. Yikit, “Bundan sonra yardımlarımızı her bir TIR aracı dolduğunda göndereceğiz. Amacımız böylelikle orada acil ihtiyacı olan halkımızın gereksinimlerini bir an önce karşılanmasıdır” dedi.

Iğdır Belediyesi olarak yardım çadırının devam edeceğini belirten Yikit, ”Başlattığımız yardım kampanyası bundan sonra da devam edecek. Halkımıza buradan sesleniyoruz. Lütfen bu konuda elimizden geldiğince yardımlarımızı esirgemeyelim. Orada zor şartlarda yaşayan halkımıza yardım edelim. Şimdiye kadar Iğdır halkı olarak da gereken duyarlılığı gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından yardım yüklü araç Rojava halkına iletilmek üzere yola çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.