1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bayramı Baba Ocağında Geçiriyor
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bayramı Baba Ocağında Geçiriyor

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bayramı Baba Ocağında Geçiriyor

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ramazan Bayramı'nı Erzurum’un Oltu ilçesinde baba ocağında kutladı.

A+A-

- İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ramazan Bayramı'nı Erzurum’un Oltu ilçesinde baba ocağında kutladı.

Geceyi baba ocağında geçiren İçişleri Bakanı Efkan Ala, bayram namazını tarihi Aslan Paşa Camii'nde kıldı. Bayram namazı sonrası cami cemaatiyle bayramlaşmasının ardından Bakan Ala, bayram mesajı verdi.

Bakan Ala, “Tüm Müslüman kardeşlerimizin Ramazan Bayramlarını kutluyorum. Nice bayramlara kavuşmamızı diliyorum. İslam aleminin bayramlarını kutluyorum. Arzu ediyoruz ki tüm dünyadaki Müslüman kardeşlerimiz Türkiye’deki gibi huzur içerisinde bayram geçirsinler ama maalesef etrafımızdaki ülkelerde Irak’ta, Filistin’de, Mısır’da İslam dünyasının görmek istediği şekilde bir bayram geçiremiyorlar. Allah onlara yardım etsin, bize de onlara yardım etme gücü versin. Yardım etme istikrarı versin. Biz de Müslüman kardeşleri olarak elimizden geleni yapalım. Aslında insanlığın bayramı mübarek olsun. Tüm insanlık İslam’dan ders alsın. Adaletle hükmetmeyi öğrensinler” dedi.

Bakan Ala, daha sonra Aslan Paşa Şehitliğini ziyaret ederek, Fatiha okudu. Buradan Kale Park'a geçen Bakan Ala, vatandaşlarla bayramlaştı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı da ziyaret eden Bakan Ala, güvenlik güçlerinin bayramlarını tebrik etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öte yandan Bakan Ala, Oltu ilçesinde Fatih Cici isimli vatandaştan da sigarayı bırakması yönünde söz aldı. Cebinde gördüğü sigarayı soran Bakan Ala’ya Fatih Cici, bırakacağına dair söz verdi. Bunun üzerine Fatih Cici, sigara paketinin üzerine verdiği sözü yazdı. Bakan Ala da paketi alarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a götüreceğini belirtti.

Başbakan Erdoğan’ın sigarayı bırakanların paketlerinden koleksiyon yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.