Hiranur Cami Destek Bekliyor

Hiranur Cami Destek Bekliyor

Tavşanlı’da iki yeni ibadethanenin inşaatına başlandı. Hz. Musa Cami’nin masraflarını hayırsever bir vatandaşımız üstlenirken, Şubaşı Mahallesi’nde temeli atılan Hiranur Cami ise hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyor.

A+A-

- Tavşanlı’da iki yeni ibadethanenin inşaatına başlandı. Hz. Musa Cami’nin masraflarını hayırsever bir vatandaşımız üstlenirken, Şubaşı Mahallesi’nde temeli atılan Hiranur Cami ise hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyor.

Tavşanlı’da yapımına yeni başlanan iki cami’den birisi olan Hiranur Cami hayırsever vatandaşların desteğini bekliyor. Geçtiğimiz hafta temeli atılan cami Tavşanlı’nın 58. İbadethanesi olacak. Şubaşı Mahallesi Samur Sokak’ta TOKİ 3 bölgesine yakın alanda inşaatına başlanan cami önemli bir eksikliği gidermiş olacak. Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin üyeleri Mehmet Işık, Kazım Çiğdem, Halil Ünlü ve Mehmet Yavuz, Kurban Bayramı’nda deri ve bağış toplayacaklarını söyleyerek Tavşanlı halkının bu konularda ki hassasiyetine güvendiklerini, cami inşaatının aksamadan devam edeceğini söyledi.

Durak Mahallesi muhtarı Bilal Çırak’ta sosyal paylaşım sitesinden çağırıda bulunarak derneğin hesap numaralarını vatandaşlarla paylaştı. Hiranur Cami’sine yardımda bulunmak isteyenler Halk Bankasının 0528-10260244 numaralı hesabına bağışta bulunabilirler. Denek üyeleri ve mahalle sakinlerinden oluşan bir gurupta Kurban Bayramı’nda hayvan derilerinin bağışlarını kabul edecek.

Tavşanlı’da bir diğer cami inşaatı da Yıldırım Beyazıt Mahallesi TOKİ 2 civarında yükseliyor. İsminin Hz. Musa Cami olacağı bildirilen ibadethanenin tüm masraflarını hayırsever bir vatandaşımız üstlendi. Bu caminin 1. katı tamamlanırken inşat sürecinin hava koşulları izin verdiği sürece devam edeceği ve 2015’te tamamlanmasının hedeflendiği öğrenildi.(İÖ-EFE)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.