1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. HDP Kars İl Örgütü’nden ‘Diyadin’ Açıklaması
HDP'nin Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

HDP'nin Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

HDP'nin Kars milletvekili adaylarının seçim çalışmaları halk buluşmaları ve esnaf gezileriyle devam ediyor.

A+A-

24 Haziran seçimlerine az süre kala Halkların Demokratik Partisi (HDP) seçim çalışmalarına hız verdi.

HDP'nin Kars milletvekili adayları Ayhan Bilgen, Arzu Moco ve Bişar Abdi Alınak'ın seçim çalışmaları halk buluşmaları ve esnaf ziyareti devam ediyor.

Milletvekili adayı Arzu Moco, Selim'de çalışmalara devam etti. Selim'de kadınların yoğun ilgisi ile karşılanan Moco, HDP’nin barajı geçmemesi durumunda kadınların artık dışarıda dahi nefes alamayacağını söyledi.

HDP Kars milletvekili adayı ve parti sözcüsü Ayhan Bilgen Sarıkamış'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken, milletvekili adayı Bişar Abdi Alınak’ta Kağızman'da halk ile bir araya geldi.

Köylerde ve mahallerde seçim çalışmalarını yürüten adaylar, Sarıkamış'ta halkla son iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Ayhan Bilgen, “Bu ülke keyifçi çok bakan vali gördü. Onların bir bir gittiğini de gördü. Bizler 24 Haziran’da gidenleri de göreceğiz. Sandık görevlilerimizin sandıklarını asla bırakmaması lazım. HDP’yi baraj altında bırakmak isteyenlere karşı en net cevabımız 24 Haziran da olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler