1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış Jandarma’dan FETÖ Operasyonu
HDP ve DBP'den ‘Hayır’lı Toplantı

HDP ve DBP'den ‘Hayır’lı Toplantı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Kars il örgütleri, parti binası önünde halk buluşması düzenledi.

A+A-

Zılgıtlar eşliğinde çekilen halaylarla başlayan buluşmaya; HDP Iğdır Milletvekili Mehmet Emin Adıyaman, HDP Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk, HDP ve DBP’li yöneticiler katıldı.

HDP Kars İl Eşbaşkanı Cengiz Topbaşlı'nın, "AK Parti’nin kuru vaat ve içi boş sözlerle “Evet” çalışması yürüttüğünü belirttiği" konuşmanın ardından vekiller konuşma yaptı.

HDP’li vekil Adıyaman, “16 Nisan’da yapılacak referandum bütün Türkiye halklarının geleceğini ve kaderini belirlemektedir. Anayasayı değiştirme amaçları tek adam rejimini getirmektir” dedi.

HDP’li vekil Öztürk ise, “Türkiye tarihinde Anayasalara bakın orda da Kürtler yok sayıldı. Türkiye’de herkes şu an hedef halindedir. Ama biz mücadele etmeye devam edeceğiz en demokratik şekilde” diye konuştu. 

Konuşmalar ardından vekiller ve parti çalışanları esnafı ziyaret etti.

Haberin uzantısı...

HAYIR STANDI

HDP-DBP Kars İl Örgütleri tarafından 16 Nisan'da yapılacak olan referanduma "hayır" standı açıldı. 

17156128_2253171644908556_591312339681758216_n.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum